Welkom, Heeft u al een account?

dutch english
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Unieke decoraties voor de mooiste taarten
  • Meer dan 30 jaar bakkersvak ervaring

Taart decoreren

Voor het decoreren van de mooiste taart heeft Trenddecor.nl een ruim assortiment taart decoraties. Daarnaast is een taart decoreren nog leuker als u de juiste hulpmiddelen hebt om de taart perfect te maken. Zo hebben wij onder andere:

  • Uitstekers/drukkers en rolstokken
    De grote uitstekers gebruikt u om deegvormen te snijden, terwijl de kleinere uitstekers ideaal geschikt zijn voor zachte fondant of soortgelijke producten
  • Spuitmonden
    Hiermee krijgt u de meeste verschillende effecten en kunt u taarten maar ook cupcakes extra versieren. Bij trenddecor.nl kunt u kiezen voor losse spuitmonden of voor complete sets.

Bekijk onze spuitmonden en uitdrukkers voor ons uitgebreide assortiment en begin direct met taarten maken en decoreren.

Boeken voor nóg meer inspiratie

Trenddecor.nl geeft u de mogelijkheid om nog meer inspiratie op te doen door u een ruim assortiment boeken en vakliteratuur aan te bieden. Laat u inspireren voor de lekkerste cupcakes of maak zelf een unieke verjaardagstaart. We hebben basis boeken voor de beginner maar ook boeken voor gevorderde hobbyisten. Zelfs professionals zijn bij ons aan het juiste adres.

Foodprinting

Trendecor.nl is zeer toonaangevend op het gebied van foodprinting ook wel eetbaar printen. We hebben verschillende producten in ons assortiment zoals levenmiddelen kleurstoffen, eetbare inkt en eetbare sheets. Het is ook mogelijk om bij ons de levensmiddelen printer te bestellen. Met deze Canon IP printer maakt u zelf de mooiste foto's op uw taart. Het is zeer eenvoudig en snel gedaan. In slechts elke minuten heeft u de taart voorzien van een prachtige heldere en eetbare foto. Bekijk hier alle producten van foodprinting.

Bekijk ons volledige assortiment