Welkom, Heeft u al een account?

dutch english
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Unieke decoraties voor de mooiste taarten
  • Meer dan 30 jaar bakkersvak ervaring

Over Ons

Trend Decor BV is al vele jaren dé absolute specialist in de import, export en fabricage van decoratiematerialen voor de banketbakkerij, patisserie, ijsspeciaalzaken en horeca, voor zowel de professional, semi-professional als de gepassioneerde hobbyist.

Een prachtig assortiment bestaande uit een enorme sortering decoratieve producten. Van gelegenheidsdecoraties zoals bruids-, communie-, geboorte-, en kindertaart decoraties tot aan een ruime sortering taartstandaarden, decoratieprikkertjes, suikerdecoraties, bakmixen en  taart kaarsjes.

Toonaangevend zijn wij op het gebied van eetbaar printen, airbrush systemen en alle bijbehorende artikelen zoals; eetbare kleurstoffen, inkten en eetbare sheets. Door onze jaren lange ervaring en goede kennis hebben wij inmiddels een tevreden klantenkring geworven. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden u een uitstekende service en beschikken over een eigen technische dienst.

Daarnaast bieden wij u een alsmaar groeiend assortiment aan gereedschappen en benodigdheden voor de banketbakker, chocolatier, patissier, ijsbereider en hobby bakker/bakster. Wij hebben een fantastische collectie siliconen bakvormen, een enorme sortering polycarbonaat chocolade bonbon vormen en een verrassend veel verschillende decoratie gereedschappen.

Gami chocolademachines

Sinds geruime tijd verzorgen we ook de distributie en verkoop van chocolademachines van het superieure Italiaanse merk “Gami”. Wilt u graag een demonstratie van deze machines of lijkt het u leuk om eens een workshop chocoladeverwerking te volgen? Trenddecor biedt u deze mogelijkheid in onze Creative Culinary Studios.

Overweegt u te investeren in een hoogwaardige chocolademachine maar wilt u zich eerst goed laten informeren over de mogelijkheden en capaciteiten. Dan bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres en altijd van harte welkom voor een demonstratie. Wij laten u graag kennismaken met deze fantastische chocolademachines. Geïnteresseerd in een demonstratie? Neem contact met ons op.

Trend Decor BV - Tel: 0492 32 46 90 - E-mail: info@trenddecor.nl

Persoonlijk contact en meegaan in de ideeën en gedachten van de klant hebben bij ons een hoge prioriteit. Kortom “Trend Decor vervult de decoratiewensen van vakmensen”.