Bakbazen

Hoe kunnen we het mooiste en dankbaarste vak ter wereld, het bakken van lekkernijen, een nieuwe impuls geven? Samen. Met jou. Hoe kunnen we zorgen dat dit ambacht zich gaat vernieuwen? En zich blijft vernieuwen?

Dat was de vraag die we ons stelden.

Het antwoord: we gaan een front vormen. Alle ‘meesterbakkers’ van Nederland bij elkaar. Professionals en thuisbakkers. Iedereen die de heel natuurlijke drang voelt om de eigen grenzen in het bakken te verleggen en daar vervolgens anderen mee te inspireren.

Samen op de barricades voor meer variatie.

Of je nu patissier bent, kok, banketbakker of thuisbakker, we dienen hetzelfde doel: onze ‘klanten’ en gasten laten ervaren dat er zo veel moois en zo veel verrassends te halen is in geuren, kleuren, vormen en smaken. Dat bakken zo veel méér is dan voor de vuist weg bereiden.

Bakken als hobby. Vak. Passie. Als kunst!

Kom, laten we de mensen gaan verrassen. Laten we gaan bakken met inspiratie. Als Bakbazen van Nederland.

Bakbaas Gerlinde Griemink-Selten

Ongeveer 7 jaar geleden heb ik mijn passie voor de patisserie ontdekt, tijdens een workshop die ik samen met een stel vriendinnen heb gevolgd. In eerste instantie hadden ze mij niet meegevraagd, want dat is toch helemaal niets voor jou, dachten ze, maar niets bleek minder waar. Lees verder…

De waardering van www.trenddecor.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 141 reviews.