Welkom, Heeft u al een account?

dutch english
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Unieke decoraties voor de mooiste taarten
  • Meer dan 30 jaar bakkersvak ervaring

Innovaties uit ons 'Bakkerslab'

Anke van Trenddecor

Bij Trend Decor houden we van het bakkersambacht én van innoveren. Daarom werken we hard en gepassioneerd aan het doorlopend verbeteren van bestaande producten en technieken, waarbij we altijd voldoen aan de strenge eisen van de BRC-Food Certificering. Wij doen er alles aan om hierin voorop te lopen. Een nieuw product voegen we alleen toe aan ons assortiment, nadat we het zelf hebben geprobeerd, verwerkt, geproeft, getest én goedgekeurd op alles. Inclusief de smaaktest van 'ons pap', want zo zijn we dan ook wel weer.   

Unieke recepturen

In eigen beheer hebben we een unieke receptuur ontwikkeld voor eetbare inkt voor foodprinters. Een innovatie waar we trots op zijn omdat de bakkers in Nederland nu ongekend diep heldere kleuren kunnen maken op hun taarten.

Tevens produceren we een breed assortiment aan kleurstoffen voor vele toepassingen, zoals het kleuren van gelei, vruchtenbasis, slagroom, crème, couverture of vele andere toepassingen.

Zoekt u een bepaalde kleur? Dan ontwikkelen we deze voor u. Ook in azo-vrij is er intussen veel mogelijk. Klant specifieke recepturen kunnen al vanaf 1 liter voor u geproduceerd worden.

Door ons unieke productieproces zijn de toepassingsmogelijkheden zeer divers, ook voor het kleuren van bloemen wordt inmiddels onze kleurstof toegepast. 

 Innovatie: eetbare inkt en kleurstoffen volgens eigen receptuur voor mooiere kleuren op de taart


Meer info: Eetbare inkt navul flesjes - Eetbare inkt Cartridges - Foodprinting Spray levensmiddelen