Welkom, Heeft u al een account?

dutch english
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Unieke decoraties voor de mooiste taarten
  • Meer dan 30 jaar bakkersvak ervaring
WebwinkelKeur

9,3 / 10

Based on 119 reviews

Loes Clemminck

Supersnelle levering, dat is helemaal top, alleen jammer van aantal beschadigde doosjes. Op de grote hoeveelheid, val het niet echt op, maar zijn ...

Peter Van der Molen

Bestelling goed geleverd, alleen met DHL levertijd tussen 8.00 en 18.00 erg ruim. Het pakketje was op vrijdag afgeleverd bij DHL Kijk je op site ...

Wilbert De Greef

Marielle Vermeeren

Tineke Hendrikse
Taart Workshops

Demo's, Workshops, Masterclasses & Clinics.

Studio & Programma »

Foodprinters


Foodprinter kopen?

Onze foodprinters worden in eigen beheer geassembleerd. Wij bieden u de keuze uit een foodprinter op A3 formaat, of een foodprinter op A4 formaat. Hiermee maakt u zelf eenvoudig de scherpste prints voor de personalisatie van uw taarten. De prints zijn levensecht dankzij onze eetbare inkt. De inkt wordt in ons productielab ontwikkeld via ons eigen recept en is daardoor uniek in Nederland! Daarnaast leveren wij een jaar garantie over de printers en kunnen wij in geval van problemen de printer (bijna) altijd repareren.

De juiste printer kiezen.

Wilt u aan de slag gaan met printen, is het natuurlijk wel belangrijk dat u de juiste printer besteld. Belangrijk om te weten is dat beide printers door ons aangepast worden voor het printen op eetbaar papier. Wij testen alle foodprinters vooraf, zodat wij zeker weten dat ze goed werken.

De Canon IP7250 is een A4 printer met een onderlade. Hierdoor is de printer geschikt voor het printen op Chocoprints, Frosty sheets en Ouwelpapier. De printer is minder geschikt voor het printen op Icing sheets. Door de onderlade moeten de icing sheets een bocht maken en wordt de kans op afbreken vergroot. Hierdoor is de printer sneller toe aan een onderhoudsbeurt. 

De Canon IX6850 is een A3 printer met een bovenlade, hierdoor is deze printer geschikter voor het printen op icing sheets, deze hoeven nu namelijk geen bocht te maken, waardoor de kans op breken wordt verkleint. Maar tevens kan deze printer gebruikt worden voor het afdrukken op frostysheets, ouwelpapier en chocosheets in A4 en bonbonformaat. 

Verdere specificaties vindt u in de specifieke product pagina's.

Onze Foodprinters assembleren wij in eigen beheer. U kunt kiezen uit een Foodprinter op A3 formaat, of voor een Foodprinter op A4 formaat. Hiermee maakt u zelf eenvoudig de mooiste foto taarten. De kleuren zijn scherp en levensecht dankzij onze unie foodprinter inkt. Die produceren wij volgens eigen recept. Uniek in Nederland! 

Foodprinter aangepast voor foodprinting papier

Onze foodprinters worden door ons aangepast op het printen op Icingsheets, Frostysheets en ouwelpapier. Iedere printer wordt met de hand gecontroleerd. Wij zijn nu eenmaal vakmensen, het moet goed zijn en goed werken. Want we weten uit eigen ervaring hoe belangrijk dat dit is in een bakkerij of keuken.

Afhaalbalie

trend decor groothandels pandMaandag t/m Vrijdag 8.30 - 17.00u. Lees meer »

Ons 'Bakkerslab'

bakkers lab
Innovaties met unieke recepturen
Lees meer »

Eigen Productie


Taart standaarden op Maat
Lees meer »