Welkom, Heeft u al een account?

dutch english
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Unieke decoraties voor de mooiste taarten
  • Meer dan 30 jaar bakkersvak ervaring

Foodprinters


Foodprinter kopen?

Onze foodprinters worden in eigen beheer geassembleerd. Wij bieden u de keuze uit een foodprinter op A3 formaat, of een foodprinter op A4 formaat. Hiermee maakt u zelf eenvoudig de scherpste prints voor de personalisatie van uw taarten. De prints zijn levensecht dankzij onze eetbare inkt. De inkt wordt in ons productielab ontwikkeld via ons eigen recept en is daardoor uniek in Nederland! Daarnaast leveren wij een jaar garantie over de printers en kunnen wij in geval van problemen de printer (bijna) altijd repareren.

De juiste printer kiezen.

Wilt u aan de slag gaan met printen, is het natuurlijk wel belangrijk dat u de juiste printer besteld. Belangrijk om te weten is dat beide printers door ons aangepast worden voor het printen op eetbaar papier. Wij testen alle foodprinters vooraf, zodat wij zeker weten dat ze goed werken.

De Canon IP7250 is een A4 printer met een onderlade. Hierdoor is de printer geschikt voor het printen op Chocoprints, Frosty sheets en Ouwelpapier. De printer is minder geschikt voor het printen op Icing sheets. Door de onderlade moeten de icing sheets een bocht maken en wordt de kans op afbreken vergroot. Hierdoor is de printer sneller toe aan een onderhoudsbeurt. 

De Canon IX6850 is een A3 printer met een bovenlade, hierdoor is deze printer geschikter voor het printen op icing sheets, deze hoeven nu namelijk geen bocht te maken, waardoor de kans op breken wordt verkleint. Maar tevens kan deze printer gebruikt worden voor het afdrukken op frostysheets, ouwelpapier en chocosheets in A4 en bonbonformaat. 

Verdere specificaties vindt u in de specifieke product pagina's.

Afhaalbalie

trend decor groothandels pandMaandag t/m Vrijdag 8.30 - 17.00u. Lees meer »

Ons 'Bakkerslab'

bakkers lab
Innovaties met unieke recepturen
Lees meer »

Eigen Productie


Taart standaarden op Maat
Lees meer »