Welkom, Heeft u al een account?

dutch english
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Unieke decoraties voor de mooiste taarten
 • Meer dan 30 jaar bakkersvak ervaring

Creative Culinary Studios - Workshop Programma


Cursus modelleer chocolade; Gieter met bloemen » Zat. 24 juni, 13.00-17.00 uur

Open voor inschrijving - Prijs: € 49,50 incl. btw p/p

Samen met Diana Boeijen organiseren we deze ongelooflijk leerzame taartworkshop met als thema “Vrolijk voorjaar”.

Tijdens deze workshop zal Diana je kennis laten maken met verschillende technieken. Waaronder modelleer chocolade. Chocolade die kneedbaar is en waar je oneindig veel decoraties mee kunt maken voor taarten en gebakjes, dat klink toch als perfectie. Modelleer chocolade heeft dezelfde textuur als marsepein en fondant en je kunt het dus kneden, vervormen en uitrollen. Ben je benieuwd hoe je modelleer chocolade maakt en verwerkt? Dan is deze workshop echt iets voor jou! En als klapper neem je aan het eind van de workshop jouw zelfgemaakt creatie mee naar huis.


Cursus taart, Sharp edge met Ganache » Zat. 1 juli, 13.00-17.00 uur

Open voor inschrijving - Prijs: € 49,50 incl. btw p/p

Sharp edges; “De techniek voor strakke taarten!” Tijdens de workshop leer je hoe je sharp edge (scherpe rand) kan maken met Ganache.

Chocolade Ganache is hemels! Het is een techniek die we de laatste tijd veel voorbij zien komen. Super makkelijk om te maken en voor heel veel dingen geschikt! Deze romige donkere chocoladesaus is lekker over ijs, over cakes, om koekjes in te dippen, in desserts of om over een taart te genieten. Maar wij gaan er dus de taart mee maskeren. Voor het garneren van onze taart maken we gebruik van pure chocolade Ganache. De verhouding hiervan t.o.v. de slagroom is 1:1

De taart gaan we 3x door de midden snijden en vullen met heerlijke bavaroise. We vullen hem 2x met sinaasappel bavaroise waar we heerlijke sinaassnippers aan toevoegen en 1x met witte chocolade bavaroise.

Vervolgens bekleden we de taart met fondant en werken we hem af zodat we een fleurige lentetaart krijgen. Een pronkstuk om mee naar huis te nemen!


 

Meer weten?

In onze culinaire workshop studio is alles mogelijk. Patisserie, chocolaterie, bakken & koken. Ideaal voor groepen van 8 tot ca. 36 personen. U bent van harte welkom. Voor vragen en aanmeldingen kunt u mailen naar: kim@trenddecor.nl

Onze patissiers, chocolatiers, bakkers en koks begeleiden onze deelnemers tijdens de cursussen. Ze laten zien hoe u culinaire hoogstandjes zelf kunt bereiden. Als u tijdens de cursus zelf gaat bakken / koken / bereiden zullen wij u begeleiden en zorgen dat u een leerzame, plezierige culinaire cursus heeft. Alle benodigde materialen en apparatuur voor het geven of volgen van een culinaire workshop zijn aanwezig. Evenals apparatuur en presentatiemiddelen voor het geven van een productdemonstratie.

De workshops:

Wij bieden u een ruime keus aan culinaire workshops:

 • Workshop chocolaterie
 • Basiscursus taarten maken
 • Cursus taarten maken voor gevorderden
 • Cursus patisserie (kleingebak, petit fours)
 • Workshop deserts
 • Workshop plastische chocolade  (modeling chocolate)
 • Cursus Brabantse worstenbroodjes
 • Kookclinics (Spaanse tapas, Oosterse hapjes, Sushi, Grill master, Pizza)
 • Wine en Whisky tastings

Andere workshops en cursussen op aanvraag.

Ook voor familiefeesten, vrienden uitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes.

Locatie afhuren?

Het is mogelijk om de locatie als geheel af te huren tegen aantrekkelijk uurtarief. Bijvoorbeeld omdat u er zelf cursussen, masterclasses, clinics of workshops wilt geven. Interesse voor het afhuren van de studio voor eigen gebruik?
Stuur een e-mail naar Ton van Berlo op: info@trenddecor.nl

Creative Culinary Studios
Bergstraat 66a
5427 EB Boekel
Tel: 0492 32 46 90