Welkom, Heeft u al een account?

dutch english
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Unieke decoraties voor de mooiste taarten
  • Meer dan 30 jaar bakkersvak ervaring

Bakblikken & Bakvormen


Trenddecor.nl is al jaren dé specialist op het gebied van taart decoratie en andere benodigdheden zoals bakblikken en bakvormen. Bij ons vind u een ruim assortiment bakblikken en bakvormen, in verschillende soorten en maten. Voor ieder gewenste gelegenheid is het mogelijk om de perfecte taart of cupcakes te maken. Bij Trendecor.nl heeft u de keuze uit onder andere:

  • ronde bakblikken
  • vierkante bakblikken
  • hartvormige bakblikken
  • siliconen bakvormen
  • cupcake bakvormen

De bakblikken zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, hierdoor zijn de bakvormen voorzien van een oxidelaag. Deze oppervlakte behandeling zorgt ervoor dat de vormen slijtvast zijn en lang mee gaan. Onze siliconen bakvormen zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt waardoor u deze vormen zeer lang gebruikt. Ideaal voor zowel de professional als de gepassioneerde hobbyist. Wilt u graag het gehele assortiment zien? klik dan hier

Airbrush: dé speciale taartdecoratie

Trenddecor.nl is toongevend op het gebied van airbrush systemen speciaal voor taartdecoratie. Bij ons vindt u ook alle bijbehorende artikelen zoals sjablonen, gereedschappen en kleurstoffen. Airbrushen is een techniek waarbij het kleuren van de taart of cupcake gebeurt onder druk van zeer fijne deeltjes vloeibaar kleurstof (eetbaar). Het lijkt op het verven met een spuitbus. Met de techniek maakt u de meeste speciale, prachtige kunstwerken die bijna te mooi zijn om op te eten.

Al taartbenodigdheden direct online bestellen

Wilt u graag een prachtige verjaardagstaart voor uw kind maken? Of bent een professional en op zoek naar de mooiste taartdecoraties voor een perfecte bruidstaart? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim assortiment waardoor er voor iedereen voldoende keuze is. Wilt u uw gasten trakteren op de meeste heerlijk cupcakes? Die er geweldig uit zien?! Bestel dan direct in onze webshop al uw benodigdheden en verras iedereen met uw creaties.

Afhaalbalie

trend decor groothandels pandMaandag t/m Vrijdag 8.30 - 17.00u. Lees meer »

Ons 'Bakkerslab'

bakkers lab
Innovaties met unieke recepturen
Lees meer »

Eigen Productie


Taart standaarden op Maat
Lees meer »